Sessie ‘My Next step’

Een ‘My Next Step’ sessie is speciaal voor professionals die al over een aardige dosis zelfinzicht beschikken en die graag de puntjes op de ‘i’ willen zetten betreft hun loopbaan. Je hebt bijvoorbeeld al eerder een loopbaantraject gevolgd of je hebt passende begeleiding ontvangen tijdens je opleiding of werk. Toch lukt het je niet om nu een knoop door te hakken of om zelf te bepalen welke stap de beste is in jouw persoonlijke situatie.

Tijdens de ‘My Next Step’ sessie help ik je met ontdekken wat voor jou de meest passende loopbaanstap is. Groot of klein. Zodat je m daarna zelf kunt zetten. Bewust en vol vertrouwen. We zoomen in op jouw talenten, drijfveren, dromen.

We zetten jouw hele plaatje in het juiste perspectief, waardoor jij inzicht krijgt welke stap het beste past in jouw situatie. Op een locatie die jij zelf hebt uitgekozen! Een strandtent, het bos, café, of een andere inspirerende plek.. it’s up to you!

Dit doen we nadat jij je eerst goed hebt voorbereid aan de hand van waanzinnige werkvragen die je aan jezelf en bekenden hebt gesteld en een talentenanalyse.

Na afloop heb jij een boel informatie over jezelf en heb je inzicht gekregen, zodat je bewust en vol vertrouwen kunt bepalen welke stap je gaat zetten. Een stap die volledig bij jou past!

Jouw investering voor een My Next Step sessie is €484,- inclusief BTW. Dit is inclusief de talentenanalyse en de gepersonaliseerde waanzinnig werk-vragenlijsten. Exclusief eventuele locatiekosten en reiskosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s