Diensten

Josee5

Een loopbaanvraag is niet altijd makkelijk om zelf te beantwoorden. Sterker nog, het kunnen echte hersenbrekers zijn!

En dan helpt het als iemand je vragen stelt en adviseert. Dat je met iemand kunt sparren en dat iemand naar je luistert en teruggeeft.

En dat is precies wat ik als loopbaancoach doe. Zodat jij inzicht krijgt in wie je bent, waar je in uitblinkt, wat je wil, wat je kunt en hoe je dat kunt bereiken en over kunt brengen op anderen. Om vervolgens op eigen houtje een doordachte volgende stap te zetten.

Bij Waanzinnig Werk kun je terecht voor:

Een My Next Step sessie : ontdek wat jouw unieke talenten zijn en waar je ontwikkelpotentieel zit!

Het IK Boost programma: Breng je kwaliteiten, drijfveren en energiegevers in kaart. Zodat je inzicht krijgt in wat je goed kunt en wat je plezier geeft in je werk.

Het Werk Boost programma: ontdek wie je bent, wat je wil en wat je kunt in je werk. Hét vertrekpunt voor jouw volgende stap in je loopbaan

Ook voor ZZP-ers: Personal Branding Jezelf goed kennen is één ding, dit over kunnen brengen op anderen is een hele andere tak van sport!

Solliciteren Toolkit: 1 op 1 sessies om jouw sollicitatie volledig te finetunen! CV checks, motivatiebrief schrijven, een gesprek of een pitch voorbereiden. Alles kan.

Speciaal voor bedrijven: Workshops over solliciteren, jezelf presenteren en personal branding. Actief, energiek en praktisch!

Een loopbaantraject bij Waanzinnig Werk

Wat voor traject je ook volgt, wat je kunt verwachten is een praktisch opgezet loopbaantraject, waarin je vooral veel gaat dóen. En met alle ruimte voor fun. Want het is namelijk ook gewoon leuk om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken! No nonsense, en zonder zweeftaal. Want daar hou ik niet van.

Graven, dat doe ik ook niet. Er zijn vakprofessionals die dat veel beter kunnen. Vragen stellen, dát doe ik wel. Want dat helpt om inzicht te krijgen en daar begint het allemaal mee! Uiteindelijk werken we toe naar een concreet actieplan waarmee je zelf prima uit de voeten kunt om jouw volgende stap te zetten in je loopbaan.

Of een loopbaantraject slaagt, is voor een groot deel afhankelijk of er een klik is tussen jou en een loopbaancoach. Daarom drink graag geheel vrijblijvend een kop koffie met je. Een kop thee kan overigens ook 😉

Wil je een afspraak inplannen? Neem gerust contact met me op! Binnen 24 uur heb jij een afspraak in je agenda staan om kennis te maken en kun je al je vragen stellen die in je borrelen. En kun je zelf ervaren of ik de persoon ben die jou op dit moment het beste kan helpen.