Studiekeuze

Een studiekeuze maken is niet altijd makkelijk. Er valt ontzettend veel te kiezen, waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarnaast kan het zo zijn dat je veel dingen leuk vindt. Of juist niet.

Op school krijg je als scholier vaak begeleiding vanuit een decaan bij het kiezen van een vervolgstudie. Ook je ouders kunnen je goed op weg helpen. En soms is dat niet genoeg. In dat geval kan een studiekeuzeadviseur helpen.

Het maken van een studiekeuze wordt een stuk makkelijker als je weet wie je bent, waar je interesses liggen, wat je talenten zijn en welke toekomstverwachtingen je hebt. Een passende studiekeuze zorgt er daarnaast vaak ook voor dat je met meer plezier leert en studeert. Bovendien wordt het werken daarna een stuk leuker, omdat de kans dan heel groot is dat je werk doet dat bij je past!

Hiermee ga je aan de slag tijdens een studiekeuze traject.

Een studiekeuze traject bestaat uit minimaal 3 sessies (€295,- inclusief BTW) maximaal 5 sessies van een uur (€495,- inclusief BTW). Tijdens de sessies doen we oefeningen en bespreken we de opdrachten die je als voorbereiding op de sessie hebt gemaakt. Een beroepskeuzetest kan onderdeel zijn van het traject.

Het traject start altijd met een gratis intake waarin we kennis maken en waarin ik graag van jou en eventueel van je ouders wil horen waar je precies tegenaan loopt. Op basis hiervan stel ik vast in hoeveel sessies we aan de slag gaan.

Wil je meer weten over het studiekeuzetraject? Bel, mail of app me gerust!