Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor:

Na vijfentwintig arbeidsjaren waarin ik eenvoudig, zonder doelbewuste koers, nieuwe banen vergaarde was het tijd voor verandering. Nu wilde ik nóg meer kiezen voor mijn drijfveren en meer bewuste carrièrestappen maken. Maar hoe ging ik dat doen? Want met mijn generalistische profiel en uiteenlopende werkervaring kon ik alle kanten op. Om hier focus in te krijgen heb ik bij Josée het traject ‘My next step’ gevolgd. Met haar warme persoonlijkheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid kwamen we samen tot de kern en hielp zij dit te vertalen naar de praktijk. Na elke sessie ging ik met een bak energie en ideeën naar huis. Deze investering in mijzelf is waanzinnig goed geweest. Vlak na de afronding ben ik mijn nieuwe richting gaan vertellen in mijn netwerk en vond ik nieuw werk.’

Yvonne van Westreenen – Recruitment Consultant

‘Het afgelopen jaar heb ik bij Josee een loopbaantraject mogen volgen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik bij de start van het traject door de bomen het bos niet meer zag. Als trainee bij gemeente Zwijndrecht heb ik zoveel mogen doen en ontdekken dat ik hierdoor totaal mijn focus verloren was. Ik vond alles leuk, maar wat was nou datgene waar mijn hart net iets sneller van ging kloppen? Om deze vraag te beantwoorden ben ik samen met Josee gaan kijken naar mijn drijfveren, interesses en valkuilen, waarbij we helemaal zijn teruggegaan naar mijn jeugd. Door deze aanpak heb ik een rode draad door mijn leven kunnen ontdekken. Deze rode draad was ook meteen de basis van het traject en heeft mij erg geholpen in het leggen van focus binnen mijn loopbaan.

Josee is naast professional in haar vak ook heel vriendelijk, open en warm. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik me heel erg op mijn gemak voelde bij Josee. Ik voelde me gehoord en gewaardeerd. Josee luistert goed en probeert de persoon tegenover haar zelf aan het denken te zetten. Dit maakte dat een sessie altijd heel inspirerend is en je vol energie het mooie pand in hartje Dordrecht verlaat. Ik voel aan Josee dat ze dit werk met zoveel passie en liefde doet. Iedere stap dichter bij mijn doel, maakte Josee gelukkiger.

Het gevoel dat je samen naar een doel werkt, gaf mij energie en rust. Vooral dat laatste zorgde ervoor dat ik met datgene wat ik van Josee leerde aan de slag kon gaan. Na een aantal sessies ben ik begonnen met solliciteren en met succes!

Josee, bedankt voor alle hulp en energie. Ik zou echt ieder adviseren om bij Josee langs te gaan. Zelfs als je denkt dat je de perfecte baan te hebben gevonden! De bevestiging (of juist niet) die je bij Josee kan krijgen zorgt voor nog meer focus in je werk.’

Sarah Senzen – Beleidsadviseur Armoede en Schulden bij gemeente Rotterdam

“Ik kwam bij Josée terecht omdat ik ‘vast’ zat in mijn werk. Ik was niet happy met mijn baan maar wist niet goed waar ik wél blij van werd. Geen idee wat ik moest veranderen en hoe ik dat moest aanpakken. Het Waanzinnigwerk loopbaantraject heeft mij super veel (zelf)inzichten gegeven. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik meer gaan vertrouwen op mijn gevoel. Met als resultaat dat mijn leven binnen 6 maanden zóveel leuker is geworden!

Vanaf het begin voelde ik direct een klik met Josée. Daardoor voelde ik me volledig veilig om alles te bespreken. Het loopbaantraject is wat mij betreft het beste cadeau wat je jezelf kunt geven. Bedankt, lieve Josée!”

– Lisette Verhoeven, van tendermanager naar docent Bedrijfskunde & ZZP schap –

“Heldere inzichten gekregen door Josée en haar manier van werken. Naast gezelligheid ook een fijne begeleiding en goede gesprekken die ertoe hebben geleid dat ik nu weet welke kant ik echt op wil. Eerste stappen zijn gezet en nu ga ik doorpakken. Thx Josée!”

– Josta Koppelaar, van horecamanager naar het onderwijs –

“Ruim een jaar geleden kwam ik via via bij Josee terecht. Ik was niet gelukkig in mijn werk, maar wat dan wel? Tijdens de kennismaking was er direct een klik met Josee. Ze is een warme en sprankelende persoonlijkheid met veel energie. Josee had vrijwel meteen door waar ik tegenaan liep.

Na een creatieve brainstormsessie en veel kritische vragen vanuit Josee, vielen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plek. Inmiddels heb ik een baan die volledig past bij mijn kwaliteiten en persoonlijke missie. Ik haal dagelijks zoveel energie uit mijn werk en Josee heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Ze heeft me precies dat zetje in de rug gegeven, waardoor ik de juiste richting op ging. Echt een topper!

– Samyra Gorissen, Scheidingsbemiddelaar / Mediator –

“Josee is een inspirator en verbinden pur sang. Haar optimisme, positieve energie en passie spatten er aan alle kanten vanaf. Geweldig om haar te ontmoeten!

Haar kwaliteiten heeft ze op een professionele wijze ingezet door mij te helpen bij mijn volgende stap in mijn loopbaan. Mijn doel… doen waar ik blij van wordt en energie van krijg. Ik heb een goede zelfreflectie. En toch vond ik het lastig om mijn passie en missie onder woorden te brengen.

Ik heb het traject als bijzonder prettig ervaren. Met ieder gesprek werd het concreter en duidelijker. En ineens vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik gun iedereen die dit leest een zelfde traject met Josee.”

– Jeroen Kamsteeg, Account Adviseur bij Baanbrekend Drechtsteden –

“Ik heb altijd ondersteunende functies gehad maar kwam op een punt dat ik eigenlijk gewoon ergens ‘echt’ van wilde zijn.. Door middel van een test kwam ook naar voren dat ondersteunende werkzaamheden mij heel veel energie kosten; a ha! Vandaar ook dat ontevreden gevoel.

Maar goed, hoe dan verder? Mijn concrete vraag: wat voor soort baan past bij mij en wie kan dit zo breed mogelijk met mij gaan verkennen?

Toen ontmoette ik Josee bij een workshop. Wow wat een dosis enthousiasme, power en drive heeft zij om mensen echt weer in hun kracht te krijgen! Nee geen psychologische verkenning, niet vroeten in het verleden. Gewoon verkennen wie jij bent en waar jouw kracht ligt door hele praktische en fijne oefeningen.

Uiteindelijk: een onwijs gaaf loopbaantraject doorlopen met veel lol en per ontmoeting nog meer energie en mooie resultaten!

Ga je voor Josee? Dan krijg je gegarandeerd resultaat, veel lol, mega dosis energie en een nog trotsere ik want josee krijgt jouzelf op een podium op de 1e plaats!”

– Sigrid Lommers, Coördinator Duurzame Inzetbaarheid –

“Na eerst 19 jaar gewerkt te hebben bij de ANWB en vervolgens 10 jaar bij de Rabobank was ik echt toe aan iets anders.

Ik had het niet meer naar mijn zin als klantenservice medewerker bij de bank en na een dag werken was mijn energie level nagenoeg nul.

Maar wat dan??????

Aangezien ik Josee al wat langer ken en wist dat zij iets deed met het mensen begeleiden naar ander werk, heb ik contact met haar opgenomen.

En dat was een gouden greep!!!

Samen met Josee ben ik gaan kijken wat wil ik nou eigenlijk, waar ben ik goed in, wat zijn mijn drijfveren en vooral waar krijg ik energie van en word ik blij van.

Haar ideeën over denken in mogelijkheden en niet in problemen en de positieve punten te benoemen hebben heel erg geholpen.

Na diverse opdrachten te hebben gedaan, zelf dingen uit te zoeken en vooral ook door haar enthousiasme, inlevend vermogen en het meedenken heb ik de stap genomen om via werken leren verpleegkundige te worden.

Inmiddels ben ik in dienst bij Swinhove, dit is een zorginstelling/verpleeghuis, en zit weer in de schoolbanken.

Dus ben je toe aan iets anders, heb je hulp nodig bij het maken van je CV, je linkedIn profiel of ander vragen m.b.t. je loopbaan,  maar weet je niet hoe en wat, ga naar Josee!!!”

– Marion van der Sluijs, carrièreswitch: van Klantenservice naar Verpleegkundige i/o –

“Josee Dekker heeft me met haar traject PERSONAL BRANDING ‘waanzinnig’ geholpen met het duidelijk krijgen van mijn eigen kracht en gewenste koers van ARCO IRIS, waarmee de beschrijving in deze website veel duidelijker en persoonlijker is geworden.”

– Kees van Berchum, film- en documentairemaker –

“Ik word zo blij van Josée. Haar positieve instelling, goede vragen en deskundigheid hebben me geholpen bij het updaten van mijn LinkedIn profiel. Mijn profiel laat nu beter zien wie ik ben. Er is focus in wat ik te bieden heb en merk nu al dat mijn profiel sneller opduikt in zoekresultaten van potentiële klanten. Ik raad Josée van harte aan!”

Evelyn Spoor, (team)coach –

“Ik heb heel veel leuke banen gehad, waar ik vaak ook ‘ingerold’ ben. Wat vind ik nu écht leuk om te doen, en welke stappen passen bij mij?

Na heel veel werkervaring was ik op een punt gekomen dat ik me afvroeg ‘wat wil ik nu eigenlijk?’

Na alle stappen van het loopbaantraject doorlopen te hebben was daar ook het antwoord! Super!

Inmiddels ben ik met heel veel plezier met een nieuwe opleiding gestart en weet ik steeds beter wat ik wel (en ook niet onbelangrijk, wat ik niet) wil.

Een loopbaantraject met Josée, wat een feest!”

– Sigrid Scheerder, Eventcoordinator –

“De reden om contact op te nemen met Josée was dat ik met een aantal persoonlijke doelen en ideeën aan de slag wilde gaan. Het bestond uit prikkelende bijeenkomsten en tussentijdse opdrachten rondom zelfreflectie, feedback en de praktische vertaalslag daarvan.

Door haar enthousiasme, sociale vaardigheden en inlevend vermogen weet zij op een prettige manier het doel te bereiken. Josée is een professional die weet door interactieve vormen je ruimer te laten denken wat leidt tot succes!”

– Rob Kanters, Fysiotherapeut – 

“Ben je in voor een waanzinnige verandering in je werk, of doe je een gooi naar die waanzinnige baan, dan moet je Josee hebben als loopbaancoach!! Haar creativiteit, spontaniteit en warmte weet zij op een bijzondere manier te combineren met haar kennis van de arbeidsmarkt”

– Pieter Koevoets, Netwerkcoach –