Ik Boost (3 sessies)

Heb je behoefte aan verandering in werk? Of zit je voor nu prima op je plek, maar wil je wel graag ontdekken wat je talenten en energiegevers zijn? Het begint allemaal met zelfkennis! Wie ben je? Hoe kun jij je unieke kwaliteiten inzetten op je werk? Wanneer ben je op je best en wat heb je daarvoor nodig?

Tijdens dit programma breng je met behulp van verschillende opdrachten je aangeboren talenten, je verborgen verlangens en je energiegevers in kaart. Zodat je inzicht krijgt in wat jij goed kunt en wat jou plezier geeft in je werk.

Ik werk met diverse instrumenten en scans die ik, afhankelijk van jouw vraag, graag inzet om jou meer inzicht te geven. Denk hierbij aan een beroepenscan, een TMA Talentenanalyse of een Werkenergieanalyse.

Dit programma bestaat uit 3 energieke sessies van ieder 90 minuten op de Waanzinnig Werkplaats in het centrum van Dordrecht.

Jouw investering

De kosten voor het IK Boost programma bedragen 775,- euro, exclusief BTW. Dit is exclusief de inzet van instrumenten zoals de beroepskeuzescan, TMA Talentenanalyse of Werkenergieanalyse. Betaal je het IK Boost programma uit eigen zak? Dan gelden er andere tarieven. Neem contact met me op voor meer informatie.

Tip: De kosten voor loopbaancoaching zijn in 2020 onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Het is mogelijk om het bedrag boven 250 euro af te trekken van de inkomstenbelasting als scholingskosten. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.