Werk Boost

Die ene baan ga je vinden, als je precies weet wat je zoekt!

Maar hoe weet je wat je precies zoekt? Dat begint bij weten wie je bent, waar je in uitblinkt en wat je wilt. Via het Werk Boost programma leer je jezelf goed kennen en kom je erachter welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn in je werk. Zodat je bewust en vol vertrouwen een stap kunt zetten in je loopbaan.

W E R K B O O S T – P R O G R A M M A

Na afloop van het Werk Boost programma:

  • Weet je wat jouw unieke talenten zijn en kun je ze feilloos benoemen
  • Heb je inzicht in wat voor jou belangrijk is in je werk en welke voorwaarden jij stelt aan een baan
  • Kun je benoemen wat jouw drijfveren zijn: dat waar jij iedere dag je bed voor uit komt
  • Weet je goed wat voor banen en functies goed bij jou passen en waarom dat zo is
  • Weet je wat in je werk jouw energiegevers en energievreters zijn
  • Heb je in kaart gebracht wat voor soort bedrijven en/of organisaties het beste bij je passen
  • Kun je jezelf in sollicitaties goed verkopen, op een manier die volledig bij jou past
  • Weet je wat jouw volgende stap is en hoe je deze stap gaat zetten

Het Werk Boost programma bestaat uit 6 a 7 afspraken van 1,5 uur, met een doorlooptijd van drie maanden. Je ontvangt een cursusboek waarin oefeningen staan die je samen met mij als loopbaancoach gaat doorlopen. Een beroepskeuzetest en een feedbackscan zijn onderdeel van het programma.

Kenmerkend aan het Werk Boost programma: Geen gezweef, praktisch en veel dóen! Je sluit het programma af met een actieplan waarmee je goed zelfstandig uit de voeten kunt om verdere stappen te nemen in je loopbaan.

Jouw investering

De kosten voor het totale Werk Boost programma bedragen 1.675,- euro, exclusief BTW. Dit is inclusief de beroepskeuzetest, feedbackscan en een talentenanalyse. Betaal je het Werk Boost programma uit eigen zak? Dan gelden er andere tarieven. Neem contact met me op voor meer informatie.

Tip: De kosten voor loopbaancoaching zijn in 2019 onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Het is mogelijk om het bedrag boven 250 euro af te trekken van de inkomstenbelasting als scholingskosten. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.