Expeditie Werkgeluk!

23 t/m 27 september 2024

Wierschuur in Hippolytushoef

Expeditie Werkgeluk!

23 t/m 27 september 2024

Wierschuur in Hyppolytushoef

Hoe werkgelukkig ben jij?

Herken je jezelf hierin?

 • Haal jij op dit moment alles uit jezelf wat er in je zit?
 • Zit jij qua werk op de juiste plek?
 • Doe jij precies die dingen in je leven waar je blij van wordt?
 • Of denk je weleens mwah… ik kan meer, ik wil wat anders, het is tijd voor verandering.

Diep van binnen weet je dat er meer mogelijk is. Maar wat precies? En hoe? Waar begin je? In de waan van de dag is er vaak geen tijd om hier bij stil te staan. Je dag zit vol met afspraken en verplichtingen. Voor je het weet is er weer een week voorbij. Een week wordt een maand en een maand wordt een jaar. En zo struggle je door, terwijl je diep van binnen voelt dat het anders kan. Misschien wel anders moet.

Herkenbaar?

In het kort

Als je jezelf hierin herkent, dan vertellen we je graag meer over het Expeditie Werkgeluk!. 

Na twee geweldige edities in Malaga, vindt Expeditie Werkgeluk! dit jaar plaats in Nederland. In een prachtige gerenoveerde boerderij, midden in de natuur op een geheim Waddeneiland vlakbij Texel. Met het wad op loopafstand.

Je bent uit je dagelijkse omgeving en door het programma ben je in staat om antwoord te geven op de vragen die al langer in je leven. Waar word ik écht gelukkig van? Hoe word en blijf ik de beste versie van mezelf? En wat kan ik doen om mijn dromen te verwezenlijken? 

Na deze vijf dagen ga je uitgerust naar huis met veel inspiratie en een persoonlijk werkgelukplan waarin al jouw stappen staan die jij mag gaan zetten. Ook heb je voor jezelf in kaart gebracht wat jij nodig hebt om je voornemens vast te houden in het dagelijks leven. 

Mocht je daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken, dan is er de mogelijkheid om één of meer coachsessies / loopbaansessies na het retreat in te plannen.

Na het retreat:

 • Weet je wat voor jou echt belangrijk is in je werk en in je leven en kun je jouw (werk)voorwaarden benoemen;
 • Heb je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en jouw WHY en weet je je hoe je ze in kunt zetten om ze de wereld een stukje mooier te maken;
 • Heb jij helemaal helder wat je dromen en verlangens zijn;
 • Heb je inzicht in jouw vitaliteits- en lichaamprofiel en weet jij wat je kunt doen om jouw voeding, slaap en beweging af te stemmen op wat jouw lichaam nodig heeft;
 • Heb je rust in je hoofd en in je lijf;
 • Weet je wat jouw beren op de weg zijn en hoe je er mee om kunt gaan;
 • Heb je verschillende routines geleerd die je kunt integreren in je dagelijks leven voor een extra dosis happiness;
 • Weet je precies welke stappen je kunt gaan zetten om jouw doelen te realiseren naar meer balans en (werk)geluk;
 • Kun je starten met het volgen van jouw eigen weg, je bent op koers!

Start doing what you love most!

Retreat Expeditie Werkgeluk!

Het programma is gericht op het proces om je dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden. Door kraakhelder te krijgen wat je dromen en verlangens zijn en door te werken aan je ‘Yes! Ik ga dit fixen!’ mindset, kom je in beweging en ben je in staat om je hart te volgen en de juiste stappen te zetten. Om zo alles uit jezelf te halen en jouw mooiste leven te leven!

Manifesteren? Visualiseren, focus en positieve vibes!

Heb je weleens gehoord van de term manifesteren? Vast wel. Op het moment is het een hype. Sommige mensen zweren erbij, anderen vinden het een zweverig en vaag iets. Dat snappen we! Zeker wanneer je werk of leven op dit moment geen feestje is, lijkt het misschien wel onmogelijk om jezelf daaruit te manifesteren. Toch spelen onze gedachten een ontzettend grote rol in hoe ons leven uiteindelijk loopt. En daar zit jouw invloed!

Tijdens ‘Expeditie Werkgeluk!’ leer je hoe dit werkt en nemen we je mee in hoe jij met het sturen van jouw gedachten je dromen en verlangens kunt waarmaken. En ja, sommige mensen noemen dit manifesteren. Wij hebben het over visualiseren, focus houden en de kracht van positiviteit. Op een niet zweverige manier, met beiden voeten op de grond. En lekker praktisch.

Ontdek jouw superpowers

Alles begint bij zelfinzicht! Door te ontdekken wat jouw unieke superpowers zijn en te onderzoeken wat jou drijft (jouw WHY) wordt helder wat er allemaal voor je mogelijk is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Wat is het verschil dat jij wil maken? Waar wil jij aan bijdragen? Hoe wil jij de wereld mooier maken? En daar blijft het niet bij. Want als je goed weet wat je wilt, weet je ook wat je te doen hebt om daar te komen. En wordt in actie komen een eitje én leuk!

Ok....dat klinkt interessant!

Inzichten krijg je alleen wanneer je jezelf de tijd gunt om stil te staan. Dat je de ruimte en tijd neemt om te ontdekken en te onderzoeken. Dat is waarom het zo belangrijk is om uit de waan van de dag te ontsnappen en die ruimte op te zoeken op een plek waar geen afleiding is. En waar kan dat beter in de prachtige natuur vlakbij zee? Wij geloven in de juiste balans tussen ontspanning en actie. Relaxen in de vorm van stilte/ meditatie, yoga en genoeg tijd om te lezen en te schrijven in je journal. Of om te wandelen langs het wad en te genieten van een heerlijke massage. De actie zit in het volgen van creatieve workshops, één op één coaching en inspiratiesessies, uiteraard gericht op het proces om jouw dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden.

Tijdens het retreat leer je routines die je helpen om meer in verbinding te zijn met jezelf. Iedere ochtend wekken we je op hetzelfde tijdstip om te starten met een vers sapje of gembershot, een korte meditatie in het ochtendzonnetje en vervolgens een yoga sessie of workout. Nadat je een gezond, lekker en vers ontbijt in de tuin hebt genuttigd, volg je een workshop of een inspiratiesessie. De middag is voor het ontspannen (een wandeling, massage of lekker lezen in de tuin) of je hebt jouw persoonlijke coachsessie. Na het diner sluiten we de dag af met meditatie gericht op dankbaarheid, we luisteren naar muziek of een gedicht en we delen wat we geleerd hebben, de inzichten van de dag. We hebben het over zingeving, maar dan zonder al te veel gezweef. En dit allemaal middenin de natuur vlakbij zee.

Move your mountain

Tijdens je persoonlijke coachsessie en tijdens de inspiratiesessies met de loopbaan & life coach ontdek wat je nodig hebt om jouw dromen en verlangens realiteit te laten worden. Heb je voldoende zelfvertrouwen? Hoe ga je om met beperkende gedachten (ik kan het niet, ik ben het niet waard, ik zal nooit slagen). Hoe kun je deze gedachten ombuigen? Heb jij de mindset die je nodig hebt om doelen te bereiken? Tijdens deze sessies wordt gewerkt met Voice Dialoque, Motivational Interviewing, Transactionele Analyse en verschillende opdrachten vanuit de Positieve Psychologie. Ook maak je een wetenschappelijk onderbouwde online talentenanalyse (CliftonStrenghts) die je inzicht geven in jouw 5 unieke talenten die jou succesvol kunnen maken. Zodat je weet met welke talenten en kwaliteiten jij jouw WHY in de wereld kunt zetten.

Body, mind & soul

Vijfdaags programma

Workshops:
Iedere dag volg je met de groep een creatieve workshop of inspiratiesessie gericht op het proces om jouw dromen en verlangen werkelijkheid te laten worden.

Ontspanning:
Een massage, yoga, een strandwandeling, sporten, lezen, schrijven. Hoe ontspan jij het liefst? Het is allemaal mogelijk. De keuze is aan jou!

Coaching
Move your mountain. Tijdens je persoonlijke coachsessie ga jij met je loopbaan & life coach 1 op 1 aan de slag met dat wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Reflectie
Tijdens het retreat is er genoeg ‘me time’ om te schrijven in je journal, te mediteren of te lezen. In de avonden hebben we het over dankbaarheid, zingeving, loslaten, luisteren we muziek en delen we opgedane inzichten

Je investering

Ik ga voor werkgeluk

Je investering voor het retreat Expeditie Werkgeluk! bedraagt  1.950 euro exclusief BTW* (voor particulieren inclusief BTW). 

De eerste vier aanmeldingen ontvangen 10% korting op de deelname aan Expeditie Werkgeluk! én ontvangen een heerlijk ‘slow & flow pakket’ ter waarde van 99 euro gratis.

Dit is inclusief:

 • 4 overnachtingen in een één persoonskamer in De Wierschuur
 • Iedere dag een vers sapje, ontbijt, lunch, gezond tussendoortje en diner. Alles vers en vegetarisch (desgewenst vegan)
 • 4 creatieve workshops en inspiratiesessies
 • Introductie Ayurveda
 • Een persoonlijk leefstijladvies op basis van jouw lichaamstype
 • 1 persoonlijke coachsessie
 • Dagelijkse stiltemomenten en meditaties
 • Yoga en workouts
 • Een ontspannende  massage (75 minuten)
 • Werkboek Expeditie Werkgeluk
 • Een talentenscan (CliftonStrengts)
 

Exclusief:  eventuele extra coachsessies 

*Tip! Sommige werkgevers verstrekken een Persoonlijk Opleidingsbudget (POB). Dit retreat is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het kan zijn dat je werkgever je deelname gedeeltelijk of volledig kan vergoeden. Raadpleeg je werkgever en informeer naar de mogelijkheden.

Are you in?

Heb je interesse om het retreat ‘Expeditie Werkgeluk!’ te volgen? Leuk! We ontvangen jouw aanmelding graag via [email protected]

De eerste vier aanmeldingen ontvangen 10% korting op de deelname aan Expeditie Werkgeluk! én ontvangen een gratis ‘slow & flow pakket’ ter waarde van 99 euro.

Na je aanmelding plannen we een intakegesprek met je in om kennis met je te maken. Ook kun je dan al je vragen stellen die wellicht in je borrelen. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je je aanmeldt? Ook dat kan natuurlijk! Neem dan contact met ons op.

Corrien: 06-23056856 | [email protected]
Josée: 06-18549487 | [email protected]

Mail ons:

×