Over Josée

Zulk waanzinnig werk hebben dat je iedere maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt. Dat is de kunst!

Ik ben Josée en mensen hierin op weg helpen is het allerliefste wat ik doe. Als motivator of als spiegel. Als aanjager of als steuntje in de rug.

Een vakidioot, zo kun je me eigenlijk wel noemen!

Ik ben loopbaancoach (NOLOC erkend) en werk onder de naam Waanzinnig Werk. Daarnaast werk ik ook als loopbaanadviseur en werkgeluksdeskundige binnen het team P&O voor verschillende gemeenten in de Drechtsteden. Dat ik het beste uit twee werelden op deze manier kan combineren, is voor mij een feest!

Of ik altijd al wist dat ik loopbaancoach wilde worden? Nou… Nee. Toen ik de opleiding Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda afrondde in 2005 had ik niet verwacht dat mijn loopbaan deze kant op zou gaan. En toch, nu ik terugkijk, het is een volkomen logische stap! Het is me gelukt om stappen te zetten tot waar ik nu ben. En dat is tof! Je leest hier hoe.

Deze ervaring zet ik graag in om jou een stapje verder te helpen. Zonder gezweef, lekker praktisch en het liefst zo simpel mogelijk. En met ruimte voor humor! Dat is hoe ik het liefste werk. Ik weet hoe het is om zekerheden los te laten, even stil te staan om goede keuzes te maken en naar je eigen stemmetje te luisteren. Niet makkelijk, soms ook gewoon heel stom, maar uiteindelijk heel bevrijdend als alles op z’n plek valt.

Waanzinnig Werk gaat over het vinden en hebben van werk dat goed bij je past. En wat voor werk dat is, is voor iedereen anders. Het gaat over werken vanuit je talenten. Dát doen waar je ogen van gaan stralen. Alles uit jezelf en je werk halen wat erin zit. In een omgeving waar jij je happy voelt. Waanzinnig Werk dus!

Mijn motto:

‘Pluk het moment, geniet nooit met mate, volg je hart en je dromen, open nieuwe deuren, wees dankbaar, wees lief voor jezelf en anderen, vier grote en kleine feestjes, wees de beste versie van jezelf’

– Coeur Blonde –

Waanzinnige groet!

Josée

En dit ben ik ook!

Moeder van Isa (7) en Mads (5) | Arne | Dordrecht | crush op Tony Chocolonely (de groene) | liever big talk dan small talk | cardioboksen & hardlopen| interieurstyling | bang voor kippen | zon, zee, strand & slippers: Ibiza! | toeval bestaat niet. Echt niet.