Sessie ‘my next step’

Een ‘My Next Step’ sessie is speciaal voor professionals die al over een aardige dosis zelfinzicht beschikken en die graag de puntjes op de ‘i’ willen zetten betreft hun loopbaan. Je hebt bijvoorbeeld al eerder een loopbaantraject gevolgd of je hebt passende begeleiding ontvangen tijdens je opleiding of werk. Toch lukt het je niet om nu een knoop door te hakken of om zelf te bepalen welke stap de beste is in jouw persoonlijke situatie.

Tijdens de ‘My Next Step’ sessie help ik je met ontdekken wat voor jou de meest passende loopbaanstap is. Groot of klein. Zodat je m daarna zelf kunt zetten. Bewust en vol vertrouwen. We zoomen in op jouw talenten, drijfveren, dromen.

We zetten jouw hele plaatje in het juiste perspectief, waardoor jij inzicht krijgt welke stap het beste past in jouw situatie. Op een locatie die jij zelf hebt uitgekozen! Een strandtent, het bos, café, of een andere inspirerende plek.. it’s up to you!

Dit doen we nadat jij je eerst goed hebt voorbereid aan de hand van waanzinnige werkvragen die je aan jezelf en bekenden hebt gesteld en een talentenanalyse.

Na afloop heb jij een boel informatie over jezelf en heb je inzicht gekregen, zodat je bewust en vol vertrouwen kunt bepalen welke stap je gaat zetten. Een stap die volledig bij jou past!

Jouw investering voor een My Next Step sessie is €484,- inclusief BTW. Dit is inclusief de talentenanalyse en de gepersonaliseerde waanzinnig werk-vragenlijsten. Exclusief eventuele locatiekosten en reiskosten.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

On Topic

Ook interessant

Positieve zelftest

Corona. Begin februari deed ik een zelftest. Positief. Ach ja.. Wie niet in deze tijd hè? Join the club! En hup! Die quarantaine in en

LEES VERDER »

Solliciteren in corona tijd

Wat heeft een raam te maken met solliciteren? Je leest het hieronder. Een succesverhaal wat ik graag met jullie wil delen!👇🏽 Afgelopen februari nam ze

LEES VERDER »
×